Wilt u een vakantie op maat?
Plan mijn reis

Veilige vakantiebestemmingen

 

Reisadvies

Buitenlandse Zaken past op dit moment reisadviezen voor veel landen buiten de EU aan naar geel/groen, naar de situatie van reisadviezen vóór corona. Daarmee zijn de adviezen omtrent corona niet weg, maar is de coronasituatie in een land niet langer doorslaggevend voor de kleur. Lees altijd het volledige reisadvies op nederlandwereldwijd.nl, want ondanks geel/groen bestaan er nog wel degelijk inreisbeperkingen.

​​​​​​​​De reisadviezen zijn door BuZa vanaf nu losgekoppeld van corona en zijn niet meer gebaseerd op de coronasituatie in een land, maar -net als vóór corona- wegen álle veiligheids- en gezondheidsrisico's weer mee. Alleen als ergens een VOC opduikt, een nieuwe zorgwekkende variant, zal een bestemming/land alsnog de kleurcode oranje krijgen.

Praktijk
In de praktijk betekent dit dat ik het reisadvies op nederlandwereldwijd.nl goed moet (blijven) lezen en interpreteren, dus ook wat er onder 'Coronavirus' staat. De kleur zegt namelijk niets (meer) over de vereiste coronamaatregelen en de inreisbeperkingen die een land stelt. 

Corona trok een streep door veel vakantiebestemmingen, maar niet door allemaal.  Als reisagent trek ik alles uit de kast om voor u een vakantie te organiseren om nooit te vergeten. Bij mij is elke vakantie maatwerk. Wilt u een stedentrip, romantische trip of een wandeltocht? Uw wens, mijn zorg. U kunt alles aan mij overlaten, ik zorg dat u veilig en wel van uw vakantie kunt genieten. Kies ook voor genieten zonder zorgen, schakel daarom mij in als uw persoonlijke reisagent.

Klik hier voor veel gestelde vragen

Contact

Hebben de vele veilige vakantiebestemmingen u enthousiast gemaakt? Neem dan contact op via 06-25269621 of via het contactformulier en dan ga ik uw reis plannen!