Wilt u een vakantie op maat?
Plan mijn reis

De vakantie van uw dromen boeken

Heeft u zin in een avontuurlijke vakantie? Kies er dan voor om uw te vakantie te boeken bij mij. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van avontuurlijke vakanties. Als u door mij een vakantie met activiteiten laat organiseren, kunt u een actieve vakantie op maat verwachten. Uw wensen worden gehoord en uitgevoerd. Ik zorg hierbij voor de ultieme combinatie van activiteit en comfort. Ik verzorg uw totale vakantie van A tot Z. U hoeft nergens aan te denken!

Water

Voelt u zich thuis in het water? Kies dan voor een watervakantie! Op deze vakantie kunt u optimaal genieten van de zon, zee en het strand. Het is een heuse watersport vakantie, want het zit boordevol met wateractiviteiten. Hierbij kunt u denken aan een duikreis, zeilen, surfen of paddleboarden. Hoe de watervakantie wordt vormgegeven is geheel afhankelijk van uw wensen. Wilt u liever een cruise? Ook dat is mogelijk. Ik kan voor u een cruise tot in de puntjes verzorgen, zodat u alleen nog maar hoef te genieten!

Natuur

Bent u meer een natuurliefhebber? Dan is een natuur vakantie perfect voor u. Tijdens een natuur vakantie kunt u een ultieme combinatie verwachten van rust, ontspanning én activiteit. Hoe deze vakantie wordt vormgegeven is helemaal aan u. Heeft u interesse in vogels kijken, of wilt u op safari gaan?  Ik heb persoonlijke ervaringen met safari's in Zuidelijk-Afrika en kan u goede aanbevelingen en advies geven. Of bent u een actieve wandelaar? Dan verzorg ik graag een wandelvakantie van A tot Z voor u. Wilt u een weekend, week of langer besteden aan uw favoriete golfsport? Dan maken wij er een golf vakantie van. Van safari tot wandelen en hiken, van ziplining tot skiën, tot fietsen en golfen: alles is mogelijk!

Cultuur

Als u meer geïnteresseerd bent in cultuur, kunt u door mij ook een culturele vakantie van top tot teen laten verzorgen. U kunt bij mij een stedentrip boeken in het land naar keuze, en ik zal vanaf daar de rest verzorgen. Ik zorg ervoor dat u de mooiste bezienswaardigheden te zien krijgt op uw citytrip. Of uw interesse nu ligt bij kunst en geschiedenis of muziek en opera: ik zorg ervoor dat uw vakantie er perfect op aansluit.

Culinair

Wilt u op vakantie lekker eten met de locals, of juist dineren in een Michelin Ster restaurant? Dan is een culinaire vakantie perfect voor u! Wanneer u ervoor kiest om een luxe vakantie te boeken, zorg ik ervoor dat u in het land naar keuze heerlijk kan genieten van lokale delicatessen, een bezoek gaat brengen aan een mooie wijn, bier of whisky proeverij of de beste restaurants gaat bezoeken. Kortom: een heuse culinaire reis!

Contact

Of uw interesse nu ligt bij watersport, natuur, cultuur of lekker eten: bij mij kunt u de vakantie van uw dromen boeken! Ik verzorg uw reis van A tot Z, u hoeft alleen maar te genieten. Neem contact op via 06-25269621 of via het contactformulier en dan gaan ik uw reis plannen!